100 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz

Güvenlik ve Gizlilik

Sitemizde bilgileriniz güvenli ve koruma altındadır.

Trexteaonline.com, kullanıcıların kendisine www.trexteaonline.com adlı web sitesi veya Mobil Uygulamaları üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır. trexteaonline.com Kişisel Veriler Politikası aşağıda yer almaktadır.

Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik bilgiyi içermektedir. trexteaonline.com, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini Glovital.com.tr diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda Glovital.com.tr, işbu gizlilik politikası hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir.

Bu durumlar; Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının; Glovital.com.tr'un kullanıcılarla akdettiği sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmasının; Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesinin ve Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerdir.

trexteaonline.com, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Ücretsiz Kargo

100 TL üzeri ürünlerde geçerli

KAPIDA ÖDEME

Ürün tesliminde nakit veya kredi kartı ile

İade

15 gün içinde

Hızlı Kargo

Sipariş gün içinde paketlenir

Son Yazılar

Destek